PRAGA. Konstalvogntog på ét af hovedstrøgene, jeg står med retning mod floden Wisla.

Warshawa om aftenen er en speciel oplevelse. I nogle af de gamle kvarterer er det lige som at færdes på Nørrebro i 1960erne, på enhvert gadehjørne ligger der små købmandsbutikker og i det hele taget er der mange små butikker, butikker som forlængst er forsvundet fra det danske gadeliv. Bydelen PRAGA er et besøg værd, ( 'sporvogsnslinie 23)  den står stadig med mange af sine gl. huse i behold - huse som ikke blev ødelagt særligt meget under 2 Verdenskrig, da bydelen var besat af sovjettropperne,  så dér kunne de tyske tropper ikke hærge og ødelægge, men selvfølgelig gjorde den anden part det. Alle husene blev dog bygget op igen efter krigen pånær de mest ødelagte, og det kan man stadig se idet der er store åbne "pladser", men facaderne gjorde man underligt nok ikke noget ved, de er stadig fyldt med skudhuller fra dengang, mærkeligt at se og tankevækkende !. Denne side er et dårligt forsøg på at gengive stemningen ved aftenstid i Warshawa, man skal selv være der og indånde lugtene, lydene og  stemningen..

Linie 23 endestation i bydelen PRAGA. Alle gadelamper er med et forfærdeligt gult lys, så det giver en underlig gulorange stemning om aftenen

hj. ved Kaweczynska og Zajednia Praga. vognstyrer hilser på en kollega før han går til tjeneste i Praga remisen som jeg står med tyggen til.

Depot Praga. Driftvogne klar til Driften. På alle remiser er der portvagter, da han opdagede at jeg viste interesse for at fotografere remisen, smækkede han porten foran mig. Man skal være en smule forsigtig med at fotografere uden at have tilladelse.

Gadeindtryk, det kunne være fra Nørrebro i 1960erne. der sidder en enkelt pære og lyser op, meget trøstesløst.

Bydelen Praga. Ældre hus med købmand ved linie 23 endestation. husfacaden var stadig fyldt med skudhuller fra wv ll

Poniatowskigego broen over Wisla retning mod Praga.

Aftenindtryk ved Depot Praga, gl. nedslidte huse samt nedlagt sporvej.

Moderne "PESA" vogntog på Poniatowskigego broen over Wisla retning mod Praga.

"Konstal" vogntog ved indkørslen til Zarzad spolki remisen i centrum.